Меню
Час роботи
Час роботи магазину:
  • Пн.- Нед.- 9:00 - 19:00
Замовити дзвінок

Ісус очима простої віри. Розмова душі із Богом. Лев (Жилле)

  • Наявність: Є в наявності
  • Модель: 1943
Відгуки: (0)
Автори Лев (Жилле)
Хіт продажів
Ісус очима простої віри. Розмова душі із Богом. Лев (Жилле)
Купити в один клік
Характеристики книги
Автор: архімандрит Лев (Жилле)
Видавництво: Нікея
Рік видання: 2019
Тип обкладинки: м'яка
Папір: офсетний
Розміри: 165 х 120 х 12 мм
Сторінок: 208
Вага: 174 гр.
Автори
Огляд товару

Ісус очима простої віри — це книга з незвичайними роздумами про Господа Ісуса Христа, де кожен рядок пронизаний любов'ю до Спасителя, Його слів і діл.


Це гранично відверта і смілива розмова людської душі з Богом, висловлена ​​в друкованому слові.


Псевдонім чернець Східної Церкви належить архімандриту Леву (у світі Луї Жилле), відомому православному богослову та публіцисту XX століття.


У книзі Ісус очима простої віри. Розмову душі з Богом ви знайдете:


- 46 розділів унікальних богословських роздумів;

- Вступне слово архімандрита Лева;

- главу про автора, написану священиком Володимиром Зелінським, настоятелем приходу на честь ікони «Всіх скорботних Радість» в Італії.


Кому буде цікава книга Лева (Жилле) Ісус очима простої віри:


- усім, хто хоче ближче дізнатися про Спасителя, подивитися на Його слова під новим кутом, розібратися в природі Ісуса Христа та власної віри;

- тим, хто хоче зіткнутися зі спадщиною дивовижного пастиря, талановитого публіциста та богослова, вчителя та наставника митрополита Антонія Сурозького;

- усім віруючим людям, які шукають свіжого і живого слова про віру.


5 причин купити книгу Ісус очима простої віри:

- вперше книга була видана у Франції, видання набуло великої популярності серед європейських християн, де книга стала свого роду духовним бестселером;

- незвичайний формат богословських міркувань, щирий та пронизливий діалог людини з Богом;

- автор - серйозний богослов, який перебуває в чернечому чині;

- незважаючи на те, що книга була написана у XX столітті, вона не втрачає своєї актуальності сьогодні;

- дивовижний та ніжний склад автора.


Книга таємничого монаха Східної Церкви – це розмова душі з Богом про любов. Світлої, радісної та глибокої любові людини до Господа Бога свого. Тепер досвід такого спілкування став доступним кожному, хто його шукає, адже автор розкріпачує в нас трепет, який уникав слів, ховався в «глибоко особистому», але завжди прагнув виразити себе.

Характеристики
Характеристики книги
Автор: архімандрит Лев (Жилле)
Видавництво: Нікея
Рік видання: 2019
Тип обкладинки: м'яка
Папір: офсетний
Розміри: 165 х 120 х 12 мм
Сторінок: 208
Вага: 174 гр.
Автор

Архімандрит Лев (Жилле) (1893-1980) - богослов, письменник. Служив у Франції та Англії. Наставник митрополита Антонія Сурозького, з яким його пов'язувала 30-річна дружба. Владика згадував, що став священиком «1948 року, за словом людини, якій дуже вірив».

У 1957 році за єпископської хіротонії владики Антонія Сурозького саме отець Лев ввів його у вівтар.

Відспівуючи свого друга і наставника, владика Антоній  Сурозький сказав: «Як буде чудово, якщо ті, хто не даремно чув його слова і дійсно любив його, принесуть Господу плід свого життя і скажуть Йому: Я тільки поле, отець Лев був сіячем, його слова - насінням. Нехай все моє життя послужить до його слави!

Зміст

Тобі, Господи, смиренно приношу ці думки, які пробилися в мені за довгі роки, проведені на дорогах, яким Ти Сам проходив у дні земного Твого життя, і в тому самому місті, де Ти прийняв страждання. Вони плоди Єрусалиму, Галілейського моря і плоди майже всього життя мого.

Навіщо до океану книг, які говорять про Тебе, додавати ще краплю? Насмілюсь сказати просто: я вірю, що й мені Ти наказав говорити про Себе: «Іди додому до своїх і розкажи їм...» І той одержимий із країни Гадаринської, якого Ти зцілив, пішов, щоб розголосити всім, що Ти зробив з ним. і як помилував його.

Сподіваюся, що, розділивши з іншими те, що було мені дано, я зможу, можливо, і комусь допомогти. Спробую, запинаючись, розповісти про те, що відбувається зі мною, коли я занурюю в Тебе свій погляд, що думає, коли йду в тишу, щоб слухати Твого голосу. Тут, можливо, будуть шукати багато, що я говорив. Адже я збираюся лише описати якісь риси Твого лику, якусь мить спілкування з Тобою наодинці, те, що відклалося в моєму досвіді. Ні на що інше я не можу і не хочу претендувати. Іноді мені здавалося — про що я не маю права говорити без трепету, — що якісь слова, якісь образи приходили чи спускалися до мене з іншої дали. Будь милостивий, Господи, до бідного грішника, який наважився говорити про Тебе устами, не очищеними палаючим вугіллям.

Знаю, слова мої нічого не варті і не означають. Єдине, на що я сподіваюся, торкнутися деяких душ і привести їх до Тебе. Допоможи, Господи, тим, хто читатиме мене, щоб, розлучившись із цією книгою, вони знову або, можливо, вперше розкрили Євангеліє і в безмовності змогли відкрити своє серце Твоєму Слову.

Цитати з книги

Родовід Ісуса Христа так починається Євангеліє. Цей довгий список іудейських імен, що він означає? Для євреїв — необхідність наголосити на поході Месії від Давида. Але є й інший зміст: у цьому родоводі згадані вбивці, перелюбники, кровозмішувачі. Якщо Ісус народжується в моїй душі, Він народжується там серед нагромаджених мною гріхів і всупереч їм. Через них Він прокладає свій шлях, долаючи їх один за одним. Його родовід у мені. Цей шлях, продовжений Ним, осяяний Його милосердям, Його поблажливістю і силою Його.

Відгуків0
0/ 5
середній рейтинг товара
0
0
0
0
0
Немає відгуків про цей товар.